Party med guldmusen!

Rick Falkvinge partiledare för Piratpartiet vann Guldmusens pris för Årets IT-person med motiveringen:
”Man behöver inte vara anhängare av hans politiska åsikter för att erkänna hans insatser för att föra upp internet och dess konsekvenser på den poltiska agendan. Tack vare honom och hans parti tvingas nu hela det politiska etablissemanget att ta ställning i en rad centrala framtidsfrågor”.

För er västeråsare så kommer Rick Falkvinge till stan på måndag och kommer att festa loss och fira sin vinst.

Rick delar vinsten med hela piratförelsen när han säger:

Det är vi som har lyckats lyfta upp IT-frågorna till det politiska etablissemanget. Vi alla. När vi slutade att fråga om lov utan bestämde oss för att göra det själva, så fanns det inget som kunde stoppa oss.”

Även Christan säger Grattis Rick!

Så ta chansen och kom på piratfesten i Västerås!


Comments are closed.