IFTIs fula knep och de som går på dem

Christian Engström tar upp en gammalt möte han var på där IFTI avslöjade sina fula knep för att införa censur.

Börja med barnporr. Det är nämligen svårt för många att säga nej till frågan om man säger att censuren är för att stoppa barnporren. Sedan är det bara och ägna sig åt ändmålsglidning för att censurera annat på Internet.

Så det gäller för IFTI och hitta någon naiv politiker man kan övertala – läs EU kommissionär Cecilia Malmström – och få politikern att föreslå censur av barnporr. Sedan är det bara att se till att använda ändamålsglidning;  så går det att censurera allting på Internet.

Andra om Christans berättelse: Futuriteter och HAX.


One Response to IFTIs fula knep och de som går på dem

  1. Pingback: IFPI utnyttjar oskyldiga barn! « Full Mental Straightjacket