Hej då Sd ger chans för Piratpartiet

Det jag länge har trott skulle ske har ni hänt. Sverigedemokraterna förlorar en stor del av sina röster och  hamnar nu utanför riksdagen i den senaste valundersökningen. Precis som så många andra partiet så toppade Sd för tidigt inför valet 2010 och när det inte längre syntes i media så försvann intresset för partiet lätt fort.

Piratpartet har nu en chans att bli nästa uppstickare i riksdagsvalet. Det är idag det enda av de mindre partierna som har en realistisk chans att komma in i riksdagen för ingen gillar en förlorare. Piratpartiet var valets under i EU-valet 2009. Dags att bli valets under i riksdagsvalet 2010.

Självklart så hoppas jag att partiet kommer in i riksdagen – men även i landstinget Västmanland och staden Västerås. Det vore en skön trippel.


2 Responses to Hej då Sd ger chans för Piratpartiet

  1. annars hejar jag på pp också, ni är mitt andraval, men än så länge har ni inte etablerat er som ett seriöst parti till riksdagen.
    Och ärligt talat, ni vill inte att det ska gå för fort att växa. Då finns risken ni slutar som NyDemokrati. Som försvann fullständigt efter att de visade sig inte ha en partistruktur mogen nog att hantera ansvaret väljarna gav dom, pga allt för snabb tillväxt.

  2. du drar lite väl höga växxlar av en valundersökning jag förmodar att du inte analyserat hur den har gått till:)

    bara en sån sak som att man ringer istället för att för att skicka ut frågeformulär kan sänka ett parti som SD med 1% i en väljarundersökning då många drar sig för att uppge sina sympatier till random telefonnisse.