Hanna Dönsberg i VLT och lokala okända politiker

Hanna Dönsberg – Västmanlands toppnamn som riksdagskandidat hos Piratpartiet – har fått in en ny debattartikel i VLT.

Samtidigt är det lite trist att läsa att ingen verkar känna igen de lokala politikerna i Västerås. och att 3 av 4 kommer slentrianmässigt att rösta samma i lokala valen som i riksdagsvalet. Det är intressant att se att socialdemokraternas starka kvinna Ulla Persson är så okänd i Västerås att nästan ingen har hört talas om henne. Själv är jag inte jätteförvånad för media väljer oftast att bara prata om de partierna som sitter i ’regeringställning’ i kommunen. Vad vi andra partierna tycker och tänker blir då rätt ointressant då det inte påverkar folk alls.


Känner du igen de fyra lokala politikerna på bilden ?


Comments are closed.