Uppsnappat från bloggosfären

Jinge har sett ett Piratskepp i Stockholm. Svensson tar upp att Carl Bildt kan bli inblandad i brottsmål då Lundin Oils agerande i Sudan skall undersökas av en åklagare. Peter Andersson tar upp att samma affär blir en riksdagsfråga. Alliansfritt går längre och kräver att Carl Bildt bör ta timeout vilket även Johan Westerholm kräver. så jag antar det är del av en Netroots kampanj startad av Thomas Bodströms uttalande på sin blogg. Andra tror till och med att detta kan leda till att Carl Bildt avgår.

Angreppen på Bildt får mig direkt att tänka på att personangrepp är receptet för framgång för en bloggare enligt Kulturbloggen. Samtidigt på Carl Bildts blogg handlar det inte alls om det utan om Bilds besök i Berlin. Bildt behöver inte vara orolig – Socialdemokraterna har sina egna problem.

Ett litet axplock av vad andra bloggare i andra partier skriver om just nu.


2 Responses to Uppsnappat från bloggosfären

  1. Pingback: Jinge.se » Gazahjälpen fortsätter

  2. Pingback: Att arbeta för fred och tjäna pengar på krig « Nemokrati