Varannan lokalpolitiker bloggar

Många lokalpolitiker bloggar men tyvärr så gör många det genom att basunera ut sitt budskap och de har inga diskussioner med väljarna.
Nu kanske det är inget fel i sig – att blogga är ett billigt sätt att beskriva sin politik. Men samtidigt så kan det vara mera roligt och informativt om bloggen innehåller länkar till andra bloggar och då kommenterar dem och vad som sägs där. Man kan då genom att följa ett ämne läsa många olika åsikter om det genom att följa länkarna till tidningsartiklar och vad andra människor anser om samma ämne. För mig så känns en blogg som bara basunerar ut sitt partis åsikter som en rätt trist blogg.
Förutom bloggar så är även många aktiva på facebook. I SR Västmanland har de frågat ut vanliga väljare vad de tycker om detta och ingen av dem verkade i dagsläget följa de politiska bloggarna. Självklart så kunde jag inte ungå att ta intryck av detta utan tänker söka på dem som kommenterar det på Facebook och bjuda in dem till att ta del av mina uppdateringar.


Comments are closed.