Piratpartiet hjälper Wikileaks

Piratpartiets Anna Troberg har en debattartikel i Dagens Nyheter där hon ger partiets stöd till Wikileaks och tar upp att Piratpartiet är villigt och hjälpa Wikileaks för att komma ut på nätet.

Samtidigt så kryper siffrorna för övriga partiet upp i Skops senaste opninionsundersökning den ökar från 1.7% till 2.7% upp med 1%-enhet. Större delen av övriga partier är F! och Piratpartiet. I EU valet var det så att Piratpartiet knappt syntes inför valet men kom väldigt snabbt sista sträckan i EU-valet och överaskade alla genom att få 7.1% av rösterna. I Västmanland var siffran 7.8% och i Västerås 8%.

Andra om det Farmor Gun, Christian EngströmOpassande, Fredriks blogg, Futuriteter, Henry Rouhivuori, Emil Isberg, Full Mental Straightjacket, Viktualiebrodern


2 Responses to Piratpartiet hjälper Wikileaks

  1. George Soros är ingen mediemogul utan fd valutahandlare och filatrop som numera jobbart hårt för att länder som tidigare varit diktaturer skall bli fria demokratiska länder.

  2. Mkt oroväckande. Med tanke på att Wikileaks och Assange har starka kopplingar till media mogulen George Soros och att senaste läckan släpptes direkt till de etablerade medierna. Många menar att Wikileaks och andra samarbetar för att starta krig mot Pakistan.

    Trevligt att PP ställer sig bakom detta. NOT!