Folkpartist: Riksdagspartierna är opålitliga

penna och papperFolkpartisten Mattias Sundin säger sanningen riksdagspartierrna är opålitliga i integritetsfrågan. Målet är att få fler kandidater från riksdagspartier att skriva under ett väljarkontrakt för ett Nej till datalagringsdirektivet. Än så länge så har få kandidater skrivit under väljarkontraktet.

Men det vet vi alla redan – annars skulle inte FRA-lagen funnits. Det enda partiet som verkligen strider för Integritetsfrågan och kör den som ett av sina tre fokusfrågor i valrörelsen är Piratpartiet. Majoriteten av de som skrivit på väljarkontraktet och säger sig rösta Nej till datalagringsdirektivet är Piratpartister.


One Response to Folkpartist: Riksdagspartierna är opålitliga

  1. Pingback: Därför borde centerpartister rösta på Piratpartiet i riksdagsvalet « infallsvinkel