Är du besvärlig – då måste du drogtestas

Cannabis lövAkta dig för att vara besvärlig och ha olikartade åsikter från andra för då kan de tro att du är galen eller drogpåverkad. Efter FRA-debatten så tvingades Frederick Federley att drogtesta sig av sina kollegor.

Han tog testet för annars är det lätt att det sprider sig att han vägrat och han hade misstänkligjorts. pss som Bodströms avböjande av att ta ett urin-prov. Misstänkligörandet av alla som då vägrar att ta en drogtest.

Federley var motståndaren mot FRA som till sist inte vågade rösta emot sitt parti. Eller som andra FRA-motståndare säger – någon som inte vågade följa sin övertygelse och rösta nej. Han insåg inte att hans initiala vägran att följa partilinjen skulle ses så allvarligt att han petades på valbar plats på listan. Han valde trots allt att ge efter och röstade då inte nej till FRA-lagen. Trots att han då inte röstades nej så petades han på centerns riksdagslista och får nu kämpa för att bli inröstad genom personkryss.

Det är bara och inse har du en gång gått emot partilinjen i en viktig fråga så kan du lika gärna löpa linan hela vägen ut för du kommer i alla fall inte bli omvald utan kan förvänta dig bli nerpetad på listan.

Så var ett glatt lamm som går till slakten och om du inte kan göra så – ta konsekvenserna och följ din övertygelse i förhoppning att då kullkasta planerna. Gör inget halvdåligt för då förlorar du både förtroende hos partiet och hos de som en gång röstade på dig.

PS Nu försvarar Maud Olofsson misstanken mot Federley och säger att även Bodström borde drogtestas! Oj oj oj nu blir valet roligt!


3 Responses to Är du besvärlig – då måste du drogtestas

  1. Det låter nästan som var och varannan studerande knarkar och vad händer med dom som har ADHD och går på concerta då?

  2. ”PS Nu försvarar Maud Olofsson misstanken mot Federley och säger att även Bodström borde drogtestas! Oj oj oj nu blir valet roligt! ”

    WTF? Har de inte läst min blogg? 😉