EU är desperata

EUEU med Barro i täten är desperata – och nej då menar jag inte det faktum att EU kan gå i KK pga alla lån de måst ge till alla de EU-länder som nyligen var riktigt illa ute och där de sydliga EU-länderna blir ifrånsprungna av de nordliga. Utan jag talar om att Barro är så ängslig att EU parlamentarikerna inte skall lyssna på hans förmodligen trista tal att de tänker bötfälla MEPar som inte sitter och lyssnar på hans tal. Eller som EU parlamentarikern Fjellner(M) säger:

– Patetiskt. Som om vi vore barn som måste passas på.

Kommer någon ihåg gamla Sovjet ? Det verkar heta EU numera. En stat så rädd att göra bort sig att de måste tvinga folk att hylla ledarna.


One Response to EU är desperata

  1. En gång i tiden var jag EU vän.

    -Jag trodde på ett enat europa där samarbete och utveckling ersätter protektionism, trångsynthet och unken nationalism. Jag trodde på idén. Vad fick man? Inget som jag hade ”in mind” åtminstonde. Verkligen inte.

    En gång i tiden var jag EU vän.

    Jag kanske slog i huvudet….