KL 8.00 idag började valet

Nu kan du förtidsrösta på någon av de stora antalet förröstningsvallokaler som finns runt om i landet. Från 8.00 här i Västerås har det gått att rösta i Västerås Stadshus. Självklart finns det Piratpartietvalsedlar där. Första raden så de är enkla och ta.

På lördag kl 13.00 är det Vote Like A Pirate day – då kommer jag och andra riksdagskandidater från Västmanland att förtidsrösta på Stadshusets förtidsröstningslokal. Ta med dig ditt röstkort, legitimation och ett glatt humör så röstar vi alla Pirat.

Förtidsrösta nu så kan du helt ignorera resten av valrörelsen. Här i Västerås finns det något så underligt som en valstuga på hjul.

Om du vill veta var den närmaste vallokalen hem till dig finns så kom förbi Piratpartiets valstuga på Hantverkargatan 10 så har vi röstsedlar och information om var du kan förtidsrösta.

Här är hela valrörelsen för dig som inte vill missa något.