Kristdemokraterna till helvetet ?

I Australien så har Kristdemokraternas ledare kommits på att surfa runt på porrsiter och har 50 000 träffar där. Hans assistent har 200 000 träffar.

Samtidigt så har respektabla nyhetssiter som Syndey Morning Herald klassats som porrsiter för de har några länkar till datingsiter. Så kanske det är där kristdemokraterna surfat så kanske inte kommer till helvetet i alla fall. Men mav vet aldrig – så fort tvivlet har skapats så kan man aldrig vara riktig säker utan då finns alltis chansen att mjölet inte är riktigt rent.

Vad detta tar upp är det alltför problematiska i att klassifiera siter för vad de är. I Sverige har japanska siter med bonsai-träd – samma träd som tränaren i Karate Kid brukade odla – löassats som barnporrsiter. Självklart så blir alla dessa falska positiva träffar en sätt att påstå saker som inte är sanna. I Sverige påstås det vara 50 00 träffar till barnporrsiter per dag – men tar man bort alla falska positiva träffar så är det förmodligen mycket mycket mindre.

I Austrialien skall man införa ett stort filter för att filtrera bort siter myndighterna inte gillar – problemet med att göra filtret korrekt och inte ta med helt oskyldiga siter är i praktiken helt ogenomförbart. Censur funkar inte.

De som borde kastas i helvetet är alla dumskallar som förespråkar censur. Finns det olagliga webbplatser på nätet så skall man inte stillatigande låta dem fortleva och bara censurera dem så ingen ser dem. För då kan de fortsätta med sin olagliga verksamhet. I stället skall man kämpa för att stänga ner dem.


4 Responses to Kristdemokraterna till helvetet ?

  1. Pingback: Beelzebjörn – out and proud: Ofiltrerade eftermiddagstankar | Piratkopiering

    • Lite googling visar att den mest använda översättningen av de japanska tecknen skrives Bonsai – så jag har ändrar till den.