Piratpartiets hårda tag mot brott

Urholkat förtroende för rättsväsendet är det största problemet och kan få en stat att gå överstyr och urmynta i rena anarki. Utan en tro på att staten kan hantera brottslingarna så kommer folk själva vara rädda, skaffa sig vapen och själva kräva rätt för ogärningar mot dem. Vi slipper få ett vigilantesamhälle om vi kan få folk att tro på att staten kan ta fast brottslingar.

Med Piratpartiets valmanifest så stoppas många brott att begås och vi skapar ett samhälle där det finns extremt färre brottslingar. Med Piratpartiets politik slipper vi få en urholkning av förtroendet för rättsväsendet. Piratpartiet skapar ett säkrare samhälle där färre begår brott.

Piratpartiet är det parti i denna valrörelsen som har den kraftigaste lagförslagen mot att stoppa brott i Sveroge. Med Piratpartiets valmanifest så stoppas hundratusentals eller kanske till och med miljoner brott varje dag. För Piratpartiet vill legaliserad fildelning för privat bruk.

Med Piratpartiets hård tag mot brott så minskar brottsligheten i Sverige sensationellt stort och vi blir ett mycket laglydigare land. Rösta på Piratpartiet om du vill minska brottsligheten i Sverige.

Mitt namn är Anders Lindbäck och jag återfinns på Piratpartets listor för valet 2010. #14 riksdagslistan Östra distriktet. #3 Kommunlistan Västerås. #1 Landstingslistan Västmanland.


Comments are closed.