Alla får elektronisk fotboja

I veckan kom alliansregeringens förslag om att alla svenska skall få en egen elektronisk fotboja. Nu kommer fotbojan inte innehålla någon begränsning om att man måste vara hemma – men därimot så kommer fotbojan att automagiskt spara undan all information om alla kontakter man tar för att användas emot en om man misstänkts för ett brott som kan ge böter. t.ex. fortkörning.

Fotbojan håller reda på på personlig information som var man är och vem man kontakter för att politikerna är rädda. De vill ha stenhåll kontroll över svenska folket för att de är rädda att folket kommer att … ja vad det undrar jag med. Hela förslaget känns som om politikerna helt och hållet tappat reson och blivit galna.


One Response to Alla får elektronisk fotboja

  1. Pingback: Magnihasa: Datalagringen – för Sverige ur tiden | Piratkopiering