Den digitala agendan

IT-ministern: Nu ska vi sätta den digitala agendan – Artikel av Anna-Karin Hatt – Newsmill. Det är kul och se att IT-ministern verkar vara ute och få in goda råd om vad IT-Sverige behöver för att bli en framgångsrik och framstående IT-nation.

Vill man se det krasst så betyder det att hon öppnar upp för lobbyisterna och de som vill påverka politiken i sin riktning att försöka påverka IT-ministern och försöka få henne på sin sida. Men och andra sidan så har hon erfarenhet att vara på den sidan och kan inse att hon inte bara bör lyssna på en åsikt utan faktiskt ta reda på vad som verkligen gäller och ta till sig flera åsikter i frågorna.

Jag hoppas att de beslut som fattas är välgenomtänkta och välgrundade på fakta. Hur det slutligen blir  kommer man kunna se genom vilka förslag på åtgärder som kommer ut av denna diskussionsrundan om den digitala agenden.


Comments are closed.