Är du redo för zombieapokalypsen ?

jordens undergång ? Det är många som är upprörda över det faktum att en del kristna fanatiker tror att jorden skall gå under idag eller snarare att människor skall åka direkt till himlen utan att dö. Det gör då att man kan oroa sig för att de som är kvar blir zombies. För att hjälpa till har USA smittskyddsinstitut CDC på sin hemsida ett gott råd ”Om du är redo för en zombieapokalyps så är du redo för alla faror” i deras beskrivning av hur man överlever en zombieattack.

Så är du redo för den zombieapokalypsen ?.

För er som inte vet hur man överlever en zombieattack så finns det råd att få på nätet om hur man överlever i en farlig miljö med människor smittade till zombies.

För hur många människor runt omkring dig är inte zombies ? 🙂


Comments are closed.