Dags att rösta på Piratpartiet idag.

PP loggaIdag är det nyval för 1,3 miljoner svenskar.

Bor du i Västra götaland eller i rätt del av Örebro kommun så borde du gå och rösta idag. Valdeltagandet kommer vara lågt så varje röst kan vara väldigt viktig i vilket parti som kommer in och styr Västra götalands region eller Örebro kommun.

Nu har du din chans att tala om för de etablerade partierna vilket dåligt jobb de gör genom att rösta på ett annat alternativ. Piratpartiet har röstsedlar utlagda i de flesta vallokalerna i Västra götaland så där är det bara ta en röstsedel och kryssa i nummmer 1 eller 8 och lägga din röst.

Bor du i Örebro kommun där Piratpartiet inte officiellt ställer upp med valsedlar så kan du faktiskt rösta på Piratpartiet i alla fall. Skriv ”Piratpartiet” på en tom röstsedel och skriv sedan dit namnet ”Marcus Schmidt” så har Piratpartiet en liten chans att få en plats i Örebro kommunfullmäktige. Det behövs nämligen inte många röster för att knipa en plats där då jag förväntar mig ett lågt röstdeltagande så kan varje liten röst vara mycket viktig.

Så gå och rösta på Piratpartiet idag.


One Response to Dags att rösta på Piratpartiet idag.

  1. Pingback: Blåbrun Majoritet i Västra Götaland | Nemokrati