Nej till EU’s bank-FRA! « Christian Engström, Pirate MEP

Malmström har tidigar visat sig ha väldigt dåligt koll på vissa typer av mänskliga rättigheter och anser dem inte värda mycket i sin vilja att säga ja tack till alla dumma förslag från EU. Bla sitt förslag av införandet av Kinas Great Internet Firewall för att censurera Internet.

Nu kommer ännu ett som innebär att man inför en genomgripande övervakning av alle EU-medlemmaras finansiella transaktioner. Så gör som Piratpartiets EU parlamentariker och säg Nej till EU’s bank-FRA! .


3 Responses to Nej till EU’s bank-FRA! « Christian Engström, Pirate MEP

  1. Är det cecilia malmström som avses?Hon lär ju vara folkpartist och därvid helig?

  2. Pingback: ”Rigorös kontroll” av data från bank-FRA är inte sant « Christian Engström, Pirate MEP