Annie Lööf ute i blåsväder

När Annie Lööf skall skall kritisera Socialdemokraternas budget så gör hon ett misstag när hon skriver om socialdemokraternas förslag:

En höjd restaurangmoms och fördubblad kostnad för att anställa unga slår undan benen för de som redan har svårt att få jobb i sin debattartikel: Skattechock från S hotar ungas jobb | Brännpunkt | SvD.

Fördubblingen gällde nämligen inte kostnaden för att anställa unga utan kostnaden för endast den mindre delen som arbetsgivaravgifterna avser. Totalt sett så ökar det kostnaden för att anställa med runt 13 procent.

Centerns Annie Lööf har inte gjort bra ifrån sig och partiet har gått kräftgång under hennes ledning och detta lilla klavertramp kommer inte göra det enklare för centern att vända situationen. Men så går det när ett parti överger sina egna ideal och satsar mer på att bilda regeringen.


Comments are closed.