Kvarts miljon surfplattor såldes i decemebr

Android-mobilDet här att plattorna går om vanliga datorer är något som jag kommit att skriva en del inlägg om här på bloggen. Nu kommer nya data om försäljningen för december men även för hela förra året:

Enbart i december såldes 250 000 surfplattor i Sverige, vilket är en ökning med 50 procent jämfört med samma period 2012.

via Surfplattor går om datorer – DN.SE.

Trenden fortsätter och folk väljer att köpa ett tangentbord till sin platta för när de skriver lite längre texter.

För några dagar sedan avslöjades att NSA har utvecklat en bakdörr till iPhones så de kan använda telefonen utan att ägaren vet om det. Apple hävdar att de inte deltagit i utvecklingen av programvaran. Fördelen för NSA är att iPhones finns i så få varianter att det är enkelt att nå många genom att införa bakdörrar i dem. Förmodligen finns det liknande spionprogram för iPads.

Så jag rekommenderar alla att köpa en Android i stället.


Comments are closed.