PP ökar i EU valet och tar sig ur mediaskuggan

300px-European-Union

Den första opinionsundersökningen inför EU valet gav Piratpartiet bara 1.3% men i den andra så ökar vi litegrann:

Piratpartiet var förra valets framgångssaga som på bara några månader lyckades etablera sig hos väljarkåren och med sina 7,1 procent få två mandat. Partiet har i den här mätningen krympt ihop till 1,5 procent. En förklaring kan vara att få medier har börjat uppmärksamma EU-valet och att Piratpartiet därför hamnar i opinionsskugga.

via S lyfter långt över målet i ny SvD/Sifo | Inrikes | SvD.

Det är nästan 100 dagar kvar så vi kan nog kravla oss upp och ut i solskenet och bli återvalda. Det som behövs är att vi syns. Att vi vågar ta plats och att vi ser till att skapa en bra valrörelse. För många har glömt bort oss när media är så dåliga och skriva om EU valet.


Comments are closed.