Alliansen vinner valet … om inte

Jag måste erkänna att jag idag tror att Alliansen kommer vinna valet i riksdagen och blir det största blocket. En viktig indikation på det är att spelbolagen gått ut och sagt att alliansen vinner.

Det låter kanske konstigt – men spelbolagens utsaga reflekterar inte deras egen åsikt utan deras kunders åsikter – och här talar vi om massan som bestämt sig – och massan tror idag på att alliansen vinner.

Det enda som kan hindra det är alliansen själva. Har de gjort en tillräcklig bra arbeta att ta bort de dåliga personerna från valsedlarna och har de sett till att alla kandidaterna är personer som då inte kommer förstöra för partiet med en skandal. För det enda som kan stoppa alliansen är en skandal.

Tyvärr så vet jag inget om det går att satsa pengar på att Piratpartiet kommer in i riksdagen – borde vara väldigt höga odds på det ?


Comments are closed.