Aftonbladet har tittat för djupt i nyårschampagnen ?

Vi på Aftonbladet har ­också laddat upp och står på tå ­redan från start för att ge den bästa bevakningen av supervalåret.

via Nu tar vi valet i egna händer | Valåret 2014 | Nyheter | Aftonbladet.

Så hur laddar man upp bäst. Jo, man tittar för djupt i nyårs champagnen och super bort ett parti. Trots att det är ett supervalår så har man valt att inte ta med Piratpartiet – sveriges fjärde största politiska parti i EU parlamentet.

EU valet kommer trots allt 3.5 månader före riksdagsvalet. Nu är detta inget nytt – hela Sd färd in i riksdagen startades när Aftonbladet tog in en debattartikel av Åkesson och därmed startade diskussionen om Sd rätt att deltaga i det politiska samtalet och därmed så banade Aftonbladet vägen för att få in Sd i riksdagen.

Så det kanske inte är så konstigt att man vill njuta av den kaos man skapat i riksdagen genom att hellre snacka med dem än Piratpartiet.

Vi i Piratpartiet är idag inte tillräckligt kontroversiella och säljer inte lösnummer för tidningarna. Men en sak är klar skall man bevaka hela supervalåret så kan man inte börja det med att glömma att det heter supervalår av en anledning – det är både EU och riksdagsval. Då får man ju inte glömma bort EU-valet!


Comments are closed.